GotHostels.com - Pridobite več rezervacij in povečajte dobiček z rezervnim motorjem, zgrajenim posebej za hostli in hoteli

Če bi lahko povečali neposredne rezervacije (rezervacije na svoji spletni strani, Facebook strani ali drugih socialnih medijih) do ravni, ki bi zmanjšala stroške za zunanje rezervacije spletnih mest in agencije za 35% -70%, bi vas zanima? Ampak, kako lahko to dosežete?

Mobilni odzivni spletni sistem rezervacij za domove

Odgovor ima IWBmob

Uvedli smo IWBmob, tehnologijo rezervacij za izboljšanje uporabniške izkušnje za uporabnike vseh naprav. To zagotavlja, da lahko skoraj vsi obiskovalci vašega spletnega mesta ali socialnih medijev hitro in enostavno rezervirajo vaš hostel ali nastanitev. Kdaj ste nazadnje preskusili svoj trenutni mehanizem za rezervacijo ali spletno mesto, da se prepričate, da deluje na vseh teh napravah: iPhone, Android telefon, iPad, tablični računalnik, prenosni računalnik in več računalniških zaslonov, ki se gibljejo od 1024 do 2736 slikovnih pik in več?

  • Koliko potencialnih strank in rezervacij izgubljaš za vsako nepodprto napravo?
  • Koliko se vaša stopnja dobička zmanjša zaradi izgube neposrednih rezervacij, medtem ko vaše postelje napolnite s spletnimi potovalnimi agencijami?
  • Ali uporabljate mesta za rezervacijo s tarifami provizije v razponu od 12% do 30% ali z uporabo spletnih mest s provizijami, ki znašajo 8% ali manj?

Pred mobilno dobo nobeno od teh vprašanj ni bilo pomembno. Ampak sedaj je ključnega pomena, da upoštevate mobilno odzivno spletno oblikovanje pri izbiri spletnega mesta in ponudbi motorjev.

Torej je vaš trenutni rezervacijski motor izdelan z mobilnim odzivnim spletnim oblikovanjem? Več kot 50% komercialno dostopnih rezervnih motorjev ne delujejo dosledno pri vseh vrstah naprav. IWBmob. Ponujamo vam mobilni prvi dizajn, kar pomeni, da se bo vaš motor rezervacij prilagodil vsem vrstam računalnikov in naprav s poudarkom na mobilnih uporabnikih. Navsezadnje se na mobilnih napravih opravi več kot 25% svetovnih potovalnih rezervacij. In mobilne rezervacije se v številnih državah povečujejo s stopnjo 20% ali več letno. Z IWBmob imaš zaupanje, da maksimirate rezervacije vseh uporabnikov.

IWBmob ponuja to samozavest, vendar ne le z brezhibno zmogljivostjo na vseh napravah. Prav tako ponuja svojim strankam velike prednosti, zlasti uporabnikom mobilnih naprav, z zagotavljanjem najboljših možnih izkušenj. Upoštevamo načela, ki racionalizirajo in izboljšujejo postopek rezervacije. Za uporabnike našega novega rezervacijskega motorja izkušnje presegajo skoraj vsako sodobno spletno stran za rezervacijo.

  • Glavna mobilna estetika
  • Izjemno odziven vmesnik
  • Poenostavljena uporabniška izkušnja

Še niste registrirani?
Začeti

Ali vaš sistem rezervacij hostla posega v vašo neposredno rezervacijo rast?

Kako veš? Mogoče je vaš sedanji sistem rezervacij eden od bolj sofisticiranih. Mogoče povzroča pridržke. Ampak, ali spodbuja enaka osnovna načela, ki bodo maksimirali rezervacije? Tukaj so prva vprašanja, ki jih morate vprašati.

Ko povprečna stranka obišče vašo spletno stran ali sistem rezervacij, ali takoj prepozna, kako rezervirati z vami?

IWBmob hostel booking engine
Konfekcija pilotske kabine letala

Takojšnje priznanje je zelo pomembno. Govorimo o povprečnih obiskovalcih vašega spletnega mesta, ne tehničnih strokovnjakov za IT. Na primer, če gledajo na vaš vmesnik za rezervacijo v svojem telefonu (majhen zaslon) in morajo zaustaviti, da ugotovijo, kaj storiti, potem sistem rezervacij že ni uspel. To se imenuje gonilnik z letalom v pilotski kabini. Ponudnik sistema rezervacij je morda naredil odlično delo pri ustvarjanju prefinjenega orodja, vendar vaše stranke ne želijo prefinjenosti. Razmišljajo o svojih počitnicah ali izletih. Potrebujejo le preprostost in varnost. Če gledajo v vaš vmesnik, kot je armaturna plošča letala v pilotski kabini, se bodo hitro preselili na druga spletna mesta za rezervacijo. Izgubiš stranko in rezervacijo.

Če potencialne stranke obiščejo vašo spletno stran ali sistem rezervacij, se soočajo s preobremenitvijo informacij?

 Rezervacijski motor za mobilne naprave
Informacijska preobremenitev informacij

Obiskovalci na vašem spletnem mestu morajo biti sposobni hitro krmariti s svojim postopkom rezervacije, da potrdijo svojo rezervacijo. Pri rezervaciji motorjev na strani najdete več koledarjev, barvne upodobitve možnosti in veliko korakov, preden potrdite rezervacijo, se to imenuje preobremenitev informacij. To vodi do zmede in frustracije. Koledarji morajo biti vidni samo na strani, ko jih uporabnik izbere. Vaš gost mora biti sposoben potrditi svojo rezervacijo v največ 3 - 4 klikih, največ. Povprečni uporabniki ne želijo prebroditi dolgih nizov možnosti in odločitev ter opraviti več korakov, samo da pridete do potrditvenega gumba. Ne pozabite, da so to potniki, ki razmišljajo o svojem potovanju, ki preprosto želijo rezervirati. Če se sprehajajo po vašem vmesniku, kot je aplikacija za zaposlitev, se bodo hitro preselili na druga spletna mesta, da jih rezervirajo. Izgubiš stranko in rezervacijo.

IWBmob rešuje te težave

Naš rezervacijski stroj je optimiziran za hostlove, hotele, apartmaje in samostojne nastanitve vseh vrst. IWBmob zagotavlja, da boste povečali dobiček in ne izgubili neposrednih rezervacij.

Naša nova mobilna prvina je elegantna in intuitivna.

IWBmob ponuja poenostavljeno in preprosto izkušnjo rezervacije za vse vaše stranke. Z obsežnimi raziskavami in testiranjem smo rešili probleme preobremenitve informacij in zagonske pilotske kabine letala. Obravnavali smo vse majhne podrobnosti. Tudi e-poštna potrdila, ki so jih prejeli vaši gostje, vključujejo enaka načela oblikovanja, ki so pomembna za mobilne uporabnike.

Ko potencialne stranke obiščejo vašo spletno stran, bodo ostali dlje in se počutili bolj prepričane rezervacije z vami.

Želite pretvoriti čim več novih obiskovalcev na vašo spletno stran (konverzije = rezervacije). Z IWBmob jih vaš sistem rezervacij ne bo odvračal in rezerviral drugje. Ne moremo preveč poudariti, kako pomembno je to. Oglejte si naše predstavitve in si oglejte, kako bo IWBmob deloval na vašem spletnem mestu.

Ne pozabite na Facebook.

Če še vedno ne uporabljate motorja za rezervacijo IWBmob na vaši Facebook strani, vam manjka na prostem načinu takojšnjega povečanja izpostavljenosti. Lahko vam pokažemo, kako. Samo stopite v stik z nami.

Znižajte stroške za agencije za spletne rezervacije (OTA) za 35% -70%.

Ko povečate neposredne rezervacije s svojega spletnega mesta, zmanjšate potrebo po spletnih agencijah za rezervacije (OTA). IWBmob skrbi za to. Potem, če želite resnično doseči povečanje stopnje dobička, morate zmanjšati stroške za zunanje rezervacije s spletnih agencij za rezervacije. Z GotHostels in našo skupnost z več kot 100 rezervacijskimi spletnimi mesti, dobite najnižjo ceno za rezervacije vodilnega svetovnega voditelja pri rezervacijah spletnih hotelov (trenutno 8% provizije). Če še vedno plačujete 12% -30% provizij za rezervacije spletnih mest, začnite vleči nazaj in dovolite, da opravljamo delo za vas.

Oglejte si našo ponudbo za rezervacijo motorja

Včasih je slika vredna tisoč besed. Vsaka demo predstavlja domačo stran hostla. Ti prikazi prikazujejo moč resnično integriranega rezervacijskega motorja na vaši spletni strani.

Demo # 1
Demo # 2

Napajalnik:  Izberite eno od naših inovativnih modelov spletnih strani za lastno spletno stran hotela ali nas kontaktirajte o spletnih storitvah za oblikovanje spletnih strani.

Nauči se več